Truhlářství Tradice z pohledu dneška, 2. vydání - Kouřil, Jan (Grada, 2020)
Původně učebnice pro dva truhlářské obory, nábytkářství a stavební truhlářství dnes přibližují postupy starých mistrů a stavitelů. Konstrukce nábytku a Konstrukce stavebního truhlářství vychází v dotisku nového vydání po více než sedmdesáti letech.
Keywords: Stavebnictví; Učebnice