Zaříkávačky Dokážou léčit holýma rukama, ale ne všechno je v jejich moci... - Valentini, Emanuela (Metafora, 2021)
Lékařka Sara se po letech a s dávným traumatem v srdci vrací do starobylé vesničky uprostřed italských Apenin. Brzy je nedobrovolně vtažena do místních pověr i tragických událostí. Zmizení malé zaříkávačky a Sařino nutkavé úsilí ji nalézt odhalí sérii dalších zmizení, a Sara tak čelí nejen vlastnímu stínu, ale možná i skrytému psychopatovi.
Keywords: Beletrie; Dobrodružství, napětí, thrillery; Krimi, detektivky