Idiopatické střevní záněty Nové trendy a mezioborové souvislosti - Lukáš, Milan (Grada, 2020)
Kniha zkušeného autorského kolektivu shrnuje nejnovější poznatky v léčbě idiopatických střevních zánětů publikované v posledních dvou až třech letech v domácím i světovém písemnictví. Cenné jsou vlastní zkušenosti autorů, které text doplňují.
Keywords: Gastroenterologie, hepatologie