Na výletě v raketě - Medzvecová, Dagmar (Bambook, 2021)
Skřítci Zkoumal, Svítil a Čmáral milují vesmír a rádi by se do něj vypravili. Padající hvězda jim daruje kouzelnou raketu a oni se mohou vydat na dobrodružné výpravy, prozkoumat všechny planety Sluneční soustavy a poznat i jejich obyvatele Jupiteránky, Marsíky, Saturníky, Neptuňáky nebo Venušáky.
Keywords: Pohádky