Histiocytární neoplazie a další vybrané velmi vzácné krevní nemoci - Adam, Zdeněk (Grada, 2020)
Ojedinělá publikace z pera brněnských autorů popisuje velmi vzácná krevní onemocnění, se kterými se za několik desítek let své praxe na hemato-onkologické klinice setkali a která jsou i v zahraničních publikacích zmiňována jen výjimečně.
Keywords: Hematologie