Hrady Čech a Moravy Známé i neznámé příběhy a osudy - Kvirenc, Jan (Grada, 2020)
Netradiční průvodce po hradech Čech a Moravy nabízí putování napříč celou naší historií od počátků státu Přemyslovců až po současnost. Hradními paláci a jejich pozůstalými ruinami mnohokrát procházely "velké dějiny" i osobnosti, které je utvářely. Zažijte 55 příběhů osobních vášní, slávy i tragédií, uměleckého rozvoje i zkázy, diplomacie a válek.
Keywords: Dějiny