Octavia - dáma značky Škoda - Tuček, Jan (Grada, 2020)
Publikace mapuje historii automobilů Škoda Octavia všech generací z let 1959 až 2020 a je bohatě ilustrována fotografiemi z továrního archivu, nechybějí ani technické kresby - rozměrové náčrty vozů a rentgenová zobrazení.
Keywords: Automobily; Retro