Demence hodnoticí techniky a nástroje - Šáteková, Lenka (Grada, 2021)
Cílem monografie je v ucelené podobě zpracovat problematiku měřicích nástrojů pro vybrané domény u pacientů s demencí - výživu, bolest, funkční stav, riziko vzniku dekubitů, bezpečnost, kognitivní funkce, delirium, poruchy chování a nálady a kvalitu života.
Keywords: Ošetřovatelství - klinické obory