Etické problémy a dilemata v ošetřovatelské praxi - Ondriová, Iveta (Grada, 2021)
Publikace zaměřená na etické problémy a dilemata, která mohou vzniknout při ošetřování nemocných v různých klinických oborech.
Keywords: Jazyky, komunikace, etika