Ticho mezi námi Čtyřicet let soužití. Šest měsíců ticha. Poslední šance všechno napravit. - Greavesová, Abbey (Metafora, 2021)
Maggie a Frank se milovali od prvního okamžiku a jejich společný život byl plný štěstí a radosti, až na velké starosti s dcerou. To ale platilo jen do chvíle, kdy Frank přestal mluvit. Trvalo to půl roku. Až když Frank najde Maggii v bezvědomí vedle prázdného obalu od léků, začíná vyprávět svůj příběh. Není ale teď už na slova pozdě?
Keywords: Beletrie; Romantika, romány pro ženy; Světová současná beletrie