Ema a jednorožec - Ztracené hříbě Dechberoucí příběh o velkém kamarádství! - Ciprová, Oldřiška (Bambook, 2020)
Keira je vzácný jednorožec, poslední dobou jí nějak ubývají síly, je unavená, křídla ji nenesou a navíc její kouzelný roh přestává mít léčivou moc. Co se to s ní děje? Není nemocná?
Keywords: Beletrie pro děti; Dobrodružství, napětí, fantasy