Bokovka - Vajsejtlová, Barbora (Cosmopolis, 2020)
Pokud porušíte nepsaná pravidla, může se bokovka změnit v noční můru. Karolína je single třicítka, Marek ženatý čtyřicátník. On si po letech užívá obdivu a cítí se vedle ní mladší, ona si vychutnává zájem a vášnivou aférku. Pak se ale rozhodne, že bude jen její. A je hodně cílevědomá...
Keywords: Romantika, romány pro ženy; Česká současná beletrie