Hepatologie 4. vydání 2022 - Urbánek, Petr (Grada, 2022)
Další, zcela přepracované vydání knihy, kterou garantuje výbor odborné společnosti a která vychází v pravidelných čtyřletých intervalech. Publikace představuje svým způsobem "guidelines" diagnostiky a léčby oboru na další období. Kniha patří na stůl nejen každého hepatologa, ale je určena i lékařům souvisejících oborů.
Keywords: Gastroenterologie, hepatologie