Rozbal to naplno! Jak se nenechat dusit negativitou druhých a žít život snů - Beck, Tobias (Metafora, 2020)
Všichni známe pana Bručouna, který si věčně stěžuje, že nic nejde podle plánu - je pondělí, v létě horko, v zimě zima, a když prší, tak je mokro! Nenechte si jimi otrávit život! S pomocí úspěšného řečníka Tobiase Becka se dozvíte, jak se obrnit proti chronickým stěžovatelům a rozvinout svůj plný potenciál a žít naplno podle svých představ.
Keywords: Komunikační dovednosti; Šťastný život; Slovní sebeobrana, manipulace; Úspěch a motivace