Tři rozhovory - Sidon, Efraim, Karol (Galén, 2014)
V této publikaci najdete esej Karla Hvížďaly o Karolu Efraimu Sidonovi a tři knihy -rozhovory, které spolu v posledních bezmála dvaceti letech napsali: Když umřít, tak v Jeruzalémě (aby lidé věděli, co je judaismus a jakého mají v Praze rabína), Červená kráva (aby Karel Hvížďala věděl, kým je) a Sedm slov (sedm rozhovorů o sedmi slovech, aby novináři viděli, co se dá všechno dělat s žánrem rozhovoru).
Keywords: Memoáry, osobnosti a osudy