30 dní touhy Příběh nabitý erotikou a smyslností. Nechte se svést! - D´Abová, Christine (Metafora, 2020)
"Až uvidíš chlapa s hezkým zadkem, tak poznáš, že je čas." To řekl Alysse její manžel předtím, než zemřel, a předal jí malý balíček - 30 karet, které obsahují ty nejdivočejší sexuální fantazie. A teď se zdá, že po letech truchlení a osamělosti je konečně čas, aby Alyssa balíček otevřela. Její nový soused má totiž opravdu sexy zadek...
Keywords: Beletrie; Romantika, romány pro ženy; Erotické romány