Základy všeobecnej farmakológie - Kertys, Martin (Grada, 2021)
Moderne pojatá publikácia je určená svojím obsahom najmä študentom biomedicínskych odborov, predovšetkým študentom lekárskych a farmaceutických fakúlt.
Keywords: Farmacie, farmakologie