Oční projevy systémových onemocnění - Stěpanov, Alexandr (Grada, 2021)
Obdobná komplexní oftalmologická monografie, která si klade za cíl mezioborový pohled na oční projevy systémových onemocnění, dosud na domácím trhu lékařské literatury chyběla.
Keywords: Oftalmologie, ORL