Rozchod jako nový začátek Jak rozchod dokončit, otevřít se novým začátkům a žít ještě lepší život než dřív - Kožinová, Dagmar (Grada, 2020)
Jak projít rozchodovým procesem až do jeho skutečného ukončení a jak se na celou situaci podívat s jistým nadhledem? Přijměte rozchod, prožijte přirozené emoce, zpracujte je, odrazte se ode dna a jděte v životě dál!
Keywords: Psychologie pro každého; Sebedůvěra a emoce; Vztahy, láska, rodina