Ošetřovatelství v interně II - Slezáková, Lenka (Grada, 2025)
Moderní učebnice od renomovaného autorského kolektivu ke zvládnutí studijních povinností v předmětu Ošetřovatelství v klinických oborech, zaměřená na péči o nemocné na interních odděleních.
Keywords: Ošetřovatelství - klinické obory