Mozek a farmaka Farmakologická modifikace chování - Hess, Ladislav (Grada, 2021)
Kniha přesahuje tendenční rámec běžného popisu použití farmak a nabízí zajímavý a netradiční pohled anesteziologa a farmakologa na anestetika, hypnotika, psychedelika a další látky z hlediska jejich vlivu na chování, emoce a paměť.
Keywords: Lékařské obory; Farmacie, farmakologie