Adam detektivem - Študlarová, Zdeňka (Bambook, 2021)
Adam touží stát se policistou a jeho sen se mu vyplní na letním táboře malých detektivů. Pusť se do čtení a pátrej spolu s ním! Bude to velká zábava a dobrodružství.
Keywords: Dobrodružství, napětí, fantasy; Pracovní sešity, zábava, hry