Předčasně narozené dítě Následná péče - kdy začíná a kdy končí? - Marková, Daniela (Grada, 2021)
Ojedinělá lékařská monografie přináší ucelený pohled na problematiku vývoje nezralých dětí a "follow up" péče. Pediatři a další lékařské odbornosti získávají fundovaného odborného průvodce s mnoha doporučeními a praktickými radami. Srovnatelná monografie v domácí literatuře dosud nebyla vydána.
Keywords: Pediatrie