Slizské písně - Dědeček, Jiří (Galén, 2011)
První vydání legendární básnické sbírky z druhé poloviny 20. století, která - jak autor skromně poznamenává - vznikala převážně z přetlaku testosteronu. Sbírka složená z eroticky úderných dvou- až čtyřverší žila svým životem na koncertech dvojice Burian a Dědeček, kdy z ní autor občas recitoval. Jde o knihu s "hvězdičkou" a verše v ní obsažené nejsou vhodné pro děti a mládež minimálně do patnácti let! 1
Keywords: Česká současná beletrie