Základy první pomoci a přednemocniční péče pro nelékařské obory - Haluzíková, Jana (Grada, 2023)
Originalita publikace spočívá v zaměření nejen na základní první pomoc, ale také na přednemocniční péči. Podává ucelený přehled o jejich návaznosti v logických krocích a postupech.
Keywords: Ošetřovatelství a první pomoc