Letní sázka Dva spisovatelé, tvůrčí blok, prázdniny u jezera a romantická komedie na spadnutí... - Henryová, Emily (Metafora, 2021)
January, autorka knih pro ženy, která právě teď nevěří na lásku a šťastné konce, má přes léto napsat další román, ale vůbec jí to nejde. Uznávaný spisovatel Augustus zrovna prožívá životní i tvůrčí krizi. Dva dávní známí, nyní nečekaně sousedé, spolu uzavřou sázku, která možná změní jejich představy o tom, co šťastný románový konec vlastně znamená.
Keywords: Romantika, romány pro ženy; Humor