Polibek kobry Ženský aspekt v józe a tantře - Hu, Barbora (Alferia, 2021)
Polibek kobry čtenáře zve na exkurz do ženské spirituality. Sleduje její vývoj v józe a tantře, s přesahem do domácího kontextu euroamerické kultury.
Keywords: Harmonie těla a duše