Manažerská etika ve zdravotnické praxi - Fertaľová, Terézia (Grada, 2021)
Publikace o etice v práci sester manažerek, zaměřuje se např. na eliminaci konfliktů v interpersonálních vztazích a jejich řešení, na udržení pracovního klimatu a komunikaci v rámci firemní kultury.
Keywords: Teoretické obory