Specializovaná ošetřovatelská péče v onkourologii nádory močového měchýře - Argayová, Ivana (Grada, 2021)
Publikace o specializované ošetřovatelské péči v onkourologii se zaměřením na specifika péče o nemocné s nádorovými onemocněními a na jejich potřeby.
Keywords: Ošetřovatelství - klinické obory