Fotografujeme ptáky - Zygmunt, Milan (Grada, 2021)
Fotograf a cestovatel Milana Zygmut vám v knize plné nádherných ptačích fotografií z celého světa prozradí své triky na to, jak udělat dokonalý snímek.
Keywords: Digitální fotografie a video; Příroda kolem nás