Ošetřovatelství v chirurgii II 2., přepracované a doplněné vydání - Slezáková, Lenka (Grada, 2021)
Druhé vydání úspěšné učebnice ošetřovatelství, zaměřené na chirurgickou problematiku. Patří do skupiny učebnic pro klinické obory. Kniha navazuje na Ošetřovatelství v chirurgii I, 2. vydání a společně tvoří moderní soubor učebnic pro tento předmět.
Keywords: Ošetřovatelství - klinické obory