Karosa Š 11 - legendární autobus - Harák, Martin (Grada, 2020)
Publikace zahrnuje historii vzniku, výroby a dalších souvislostí ikonického autobusu Karosa Š 11, který byl vyráběn v letech 1965-1982. Přináší nově získané rozhovory s některými emeritními zaměstnanci tehdejšího podniku Karosa, dosud nepublikované černobílé i barevné fotografie a výkresy.
Keywords: Retro