Šperky a ozdoby z papírových proužků - Kielbusová, Marie (Grada, 2022)
Jednoduché postupy na přípravu více než 50 originálních šperků a ozdob z papírových proužků, nařezaných z převážně kancelářského papíru nebo tiskovin na skartovačce.
Keywords: Výtvarné techniky, umění; Tvoříme s dětmi