Dva netopýři na talíři Případ pro malé detektivy - Medzvecová, Dagmar (Bambook, 2020)
Kamarádi Páťa s Gábou zažijí nebezpečí i legraci při prázdninovém detektivním dobrodružství, při kterém pátrají po ukradených věcech a vydávají se po stopách záhadného obrázku netopýrů a tajemného pachatele.
Keywords: Dobrodružství, napětí, fantasy