Sklepy stavba zahradních sklepů na ovoce a zeleninu - Lorenz-Ladener, Claudia (Grada, 2021)
Návody na stavbu přirozeně chladných, samostatně stojících zahradních sklepů, sklípků nebo krechtů.
Keywords: Hobby