Babiččina kouzelná zahrádka - Koželuhová, Marie (Bambook, 2020)
Zažijte s Eliškou a Jakubem úžasná prázdninová dobrodružství na babiččině zahrádce, kde kouzla nejsou ničím výjimečným. Poznejte spousty neobvyklých bytostí a seznamte se s různými druhy zeleniny a jejich vlastnostmi.
Keywords: Čtení s poučením; Pohádky; Pracovní sešity, zábava, hry