Můj kamarád dinosaurus - Vydrová, Markéta (Bambook, 2020)
Co se stane, když se Matějovi vylíhne z vajíčka skutečný dinosaurus. Bude to starost, nebo jedno velké kamarádství?
Keywords: Dobrodružství, napětí, fantasy