Zapomenutý ostrov někde v Pacifiku - Dusová, Tereza (Cosmopolis, 2021)
Otec a dospělý syn se spolu vydávají na neplánovanou rybářskou expedici. Jeden neví, co se životem, a druhému ho moc nezbývá. Oba utíkají před problémy - k nadsázce, humoru a do vzpomínek - a sbírají odvahu k tomu, co dřív nebo později budou muset udělat.
Keywords: Česká současná beletrie; Humor, satira; Společenské romány