Anna O. Vražedkyně, nebo oběť? - Blake, Matthew (Metafora, 2024)
Čeho jsme schopni ve spánku? A neseme za to odpovědnost? Omlouvám se, myslím, že jsem je zabila, napsala Anna Ogilvyová před čtyřmi lety, než ji našli spící a zakrvácenou na místě dvojnásobné vraždy. Doktor Prince, odborník na poruchy spánku, je poslední šancí na její probuzení i na dopátrání se pravdy. Je připraven čelit lavině, kterou tím spustí?
Keywords: Dobrodružství, napětí, thrillery; Světová současná beletrie