Screening a diagnostika karcinomu prsu pro každodenní praxi - Daneš, Jan (Grada, 2021)
Kniha reaguje na překotné změny v diagnostice a screeningu karcinomu prsu u nás i v celé Evropě v posledních letech. Autoři z různých oborů zpracovali řadu témat stručným a přehledným způsobem. Kniha je přínosná jak pro lékaře řady oborů (gynekology, praktické lékaře, chirurgy, radiology), tak pro radiologické asistentky a všeobecné sestry.
Keywords: Zobrazovací metody