Fotbal - herní trénink a pohybová příprava - Votík, Jaromír (Grada, 2020)
Kniha Fotbal - herní trénink a pohybová příprava nabízí kromě krátkého teoretického základu velmi rozsáhlý zásobník různých typů cvičení a her, které se dají využít pro přípravu fotbalistů v tréninkovém procesu ve fotbalových klubech, ale také ve školní tělesné výchově.
Keywords: Děti a sport; Sporty; Trénink