Generál Heliodor Píka a jeho vrazi Příběh podle skutečné události - Vrchovský, Ladislav (Cosmopolis, 2020)
Armádní generál Heliodor Píka patří k prvním obětem komunistického režimu v Československu. Zcela unikátní příběh o lidské nenávisti, ideologické zaslepenosti, naprostém odporu k odlišnosti názoru a až zločineckému způsobu uvažování. Člověkem označovaným za vraha generála Heliodora Píky je prokurátor JUDr. Karel Vaš. Nebyl však sám...
Keywords: Česká současná beletrie; Historické romány; Memoáry, osobnosti a osudy