Skrytá tajemství Prahy - Černý, David (Grada, 2021)
Autor bestsellerů 25 tajemství Prahy a Nová tajemství Prahy David Černý nás provede po zákoutích staré Prahy. Odhalí zapomenutá tajemství, naučí nás hledat mezi řádky, vepsanými v paměti Prahy. Pojďte si s námi číst o znameních, z nichž se skládá historie Prahy.
Keywords: Stavebnictví a architektura; Průvodce