Kouzelná třída o Vánocích - Pospíšilová, Zuzana (Bambook, 2020)
Vánoce jsou kouzelné už samy o sobě. A co teprve, když je zažijete ve třídě s vílí paní učitelkou Jasmínou Bílou. Načerpejte tu pravou vánoční atmosféru při zdobení stromečku nebo pečení cukroví.
Keywords: První čtení