Dobrodružství mašinky Vendy - Skalová, Daniela (Bambook, 2020)
Většina vysloužilých lokomotiv a vagónů se dostane do starého železa. Mašinku Vendy ale čeká velké překvapení - začne vozit spolu s kamarádem vagónkem Edou návštěvníky zoologické zahrady.
Keywords: Pohádky