Regulace v lékařské fyziologii atlas schémat - Kittnar, Otomar (Grada, 2021)
Atlas schémat regulací v lékařské fyziologii vhodně doplňuje základní učebnice v oboru. Z jednoduchých a mimořádně didaktických schémat lze snadno pochopit jednotlivé pochody v organismu, příčiny i následky.
Keywords: Ostatní lékařské obory