Novodobí dobrodruzi - Bowman, Jeffrey (Grada, 2020)
Kniha Novodobí dobrodruzi představuje společenství nadšenců a nespoutaných duší, kteří cestují do nejodlehlejších končin světa od Islandu po Patagonii, u toho vymýšlejí originální špičkové oblečení či vybavení do přírody, a přitom mají neustále na paměti udržitelnost a společenskou odpovědnost.
Keywords: Literatura faktu; Průvodce