Velký průvodce karavanisty od výběru vozu po rady na cesty - Pacovský, Jan (Grada, 2022)
Cestování s vlastním obytným autem nebo přívěsem se u nás věnuje čím dál více lidí. Pokud jste i vy propadli kouzlu karavaninku, nebo o něm zatím jen přemýšlíte, nahlédněte do této knihy. Dozvíte se vše od výběru vozu po rady na cesty.
Keywords: Auto & moto; Automobily; Ostatní