Plašmyška Jak malý myšák hledal odvahu - Študlarová, Zdeňka (Bambook, 2020)
Vydejte se na velké putování s malým bázlivým myšákem Plašmyškou. Podaří se mu na dobrodružné výpravě překonat svůj strach, najít nebojácnost a stát se hrdinou?
Keywords: Příběhy, deníky