Jak si užít doktora - Michal, Vaněček, a, Václav, Ráž (Cosmopolis, 2020)
Ať už máte či nemáte s doktory dobré zkušenosti, tak vás tato knížka přesvědčí, že nejdůležitější je brát naše lékaře - a dlouhé vysedávání v čekárnách - s humorem! Skvělý dárek, který zaručeně pobaví.
Keywords: Humor, satira